3 lectii pe care le puteti invata de la restaurantele din pandemie – I

Lectia nr. 1: Fii creativ.
Un magazin de inghetata din Upper East Side era cunoscut pentru aromele sale ciudate, decorul capricios si (pentru ca aveau si licenta de bauturi alcoolice), facand ca bauturile pentru adulti sa se simta mai mult ca un desert. Cand a inceput sa-si livreze bauturile in cupe de colectie funky – ganditi-va la cocktailuri si inghetate pline de boabe servite intr-un turn Eiffel de plastic sau intr-un bloc Lego gigant – clientii devotati au innebunit pentru asta! In loc sa se opreasca in mod regulat pentru un con, au comandat obsesiv livrarea, astfel incat sa poata umple dulapurile cu bucatele unice.

Este tentant in perioadele de tranzitie extrema sa joci in siguranta si, atunci cand esti sub atata presiune si cu atat de mult stres, creativitatea poate fi o provocare. Cu toate acestea, putina creativitate poate parcurge un drum lung atunci cand vine vorba de supravietuirea si prosperarea unui pivot.